Utställning @ Café Llama Lloyd 5-11 sept

Mitt namn är Anton Verner. Jag är dragare av sträck på papper och screentryckare med huvudkvarter på centrala Hisingen. Jag trycker både mina egna fantasifoster och andras verk. I min tryckeriverksamhet trycker jag allt från t-shirts och tygkassar till LP-omslag.

Under denna utställning kommer jag visa åtta av mina illustrationer, där mystiken i sagan, folktro, ockultism och surrealism har varit inspirationskällor. Blanda det med en gnutta humor, så har ni Absurdumdum.

Hoppas vi ses på Café Llama Lloyd!

Cykelkulturkafé Llama Lloyd gillar cyklar, kultur och kaffe. Robin som driver stället själv bakar allt från grunden med ekologisk norm där mycket, t ex sopplunchen, är helt vegansk.

 www.llamalloyd.se/meny

Kommer du på cykel får du 10% rabatt på mat och dryck och en gång i månaden anordnas normalt en Slörull, en social lugn cykeltur till t ex Ballograf-fabriken eller Kiosken. Även alley cats, snabbare cykeltävlingar anordnas titt som tätt.

I kaféts #8bitgalleri visas en separat utställning varje vecka. En del av de alster som inte säljs under veckan hannar därefter i Llama Lloyds webshop. Där säljer Robin även specialkaffe från Sveriges bästa kafferostare, Kafferäven Per Nordby.Detta och mycket mer är Llama Lloyd!

www.llamalloyd.se

Fre 11-18, lör 11-15.Följ gärna kafét:
www.facebook.com/llamalloyd
www.instagram.com/llamalloyd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s